Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Στο 7% «βλέπει» ο Κύρτσος τον ΛΑΟΣ

Συμφωνώ και βάζω στοίχημα με όποιο θέλει. Οι δημοσκοπήσεις είναι πληρωμένες και θα φανεί πολύ σύντομα.
 Το εκλογικό ποσοστό του ΛΑΟΣ θα φτάσει το 7% εκτίμησε κατά την πρωινή συνέντευξή του στον Flash ο Γ. Κύρτσος τονίζοντας ότι θεωρεί το ποσοστό αυτό «δείγμα προσωπικής μου επιτυχίας».
Αποκλείοντας την πιθανότητα να γίνει επαγγελματικό στέλεχος της πολιτικής, ο κ. Κύρτσος επισήμανε την πορεία του στο χώρο της ελληνικής κεντροδεξιάς, τονίζοντας παράλληλα ότι «έχει διαμορφώσει την ιδεολογική ταυτότητά της, άσχετα αν δεν τη σέβεται κανένας».
Όσον αφορά τη συμπαράταξή του με τον ΛΑΟΣ αναφέρθηκε στον Γ. Καρατζαφέρη ως «αγωνιστή της πολιτικής και κυρίως της ζωής», τον οποίο θέλει να επιβραβεύσει «γιατί έπαιξε ρόλο πολλαπλασιαστή στην κυβέρνηση Παπαδήμου».
Κατά την εκτίμηση του επικεφαλής πλέον του Επικρατείας του κόμματος και εκπροσώπου Τύπου, ο Γ. Καρατζαφέρης αποσύρθηκε από την κυβέρνηση Παπαδήμου γιατί η κοινή γνώμη δεν επιβράβευσε το γεγονός ότι καπέλωσε το δικομματισμό.
Αναφερόμενος επίσης στο δικομματισμό και στις ευθύνες του για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, ο Γ. Κύρτσος αναφέρθηκε στη βούλησή του να παίξει ρόλο στη δημιουργική κατεδάφισή του την οποία θεωρεί αναγκαία για τη χάραξη σωστής πορείας για την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.