Κυριακή 22 Απριλίου 2012

«Την 6η Μαΐου διακυβεύεται το αύριο της Ελλάδας».Ότι έριξαν τη χώρα στα βράχια κατηγορεί τους Βενιζέλο και Σαμαρά ο Καρατζαφέρης


«Την 6η Μαΐου διακυβεύεται το αύριο της Ελλάδας»Στην κάλπη πρέπει να πάμε με απόλυτη ηρεμία, επανέλαβε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης από την Κατερίνη, σημειώνοντας ότι ο θυμός είναι «κακός σύμβουλος» σε μια τόσο καίρια απόφαση.
Ο κ. Καρατζαφέρης υπογράμμισε ότι την 6η Μαΐου διακυβεύεται το αύριο της Ελλάδας, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η χώρα δεν πρόκειται να πτωχεύσει.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ άσκησε δριμεία κριτική στους κ.κ. Βενιζέλο και Σαμαρά, κατηγορώντας τους ότι δεν ξέρουν την τέχνη της διαπραγμάτευσης και γι'αυτό, όπως είπε «έριξαν τη χώρα στα βράχια». 
«Tα παιδιά αυτά δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους. 26 ετών, όταν τελείωσαν το πανεπιστήμιο, γίνανε βουλευτές. Δεν έχουν εμπειρίες, που έχετε καταγράψει εσείς στη ζωή. Ιδρώτα, δάκρυα, να ανεβείτε, να διαπραγματευτείτε κ.λπ. Αυτά τα παιδιά γίνανε βουλευτές», σημείωσε.
Αναφερόμενος παράλληλα στις οικονομικές εξελίξεις, τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο κ. Σαμαράς επαναφέρει τις εκλογές, «το ψευτοδίλημμα, ψευτοδημοψήφισμα του Παπανδρέου του Νοεμβρίου». «Αυτό που έριξε ο κ. Παπανδρέου, το επαναφέρει ο κ. Σαμαράς», παρατήρησε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.