Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Κλειδί . Η προστασία μαρτύρων



Δεν νοείται Κράτος – Πολιτεία που να στερεί το δικαίωμα στον πολίτη να εκφράζετε ελεύθερα στα πλαίσια των νόμων , να απεργεί διεκδικώντας τα δικαιώματα του .
Αλλά και το δικαίωμα αυτού που θέλει να εργαστεί , να ορίζει την περιουσία του , να αισθάνεται ασφαλείς.
Αν αυτό δεν υπάρχει τότε επιτρέψτε μου την έκφραση, ότι η Ελλάδα έχει γίνει Ζούγκλα.
Από την μια μεριά βλέπουμε αυτόν που καίει την Ελληνική σημαία το ιερότερο σύμβολο μας, να συλλαμβάνεται και σε μερικές ώρες να είναι έξω και από την άλλη ο αστυνομικός που τον συνέλαβε, να έχει φάει δύο στερήσεις.
Χρόνια δεν μπορούσα να καταλάβω πως ένας αναρχικός, ο οποίος συλλαμβάνεται να καταστρέφει, να αποφυλακίζεται μέσα σε μια δυο το πολύ ημέρες. Ξέρεται γιατί ?
Γιατί από την μια οι εισαγγελείς ολιγωρούν και από την άλλη δεν προστατεύουν τον μάρτυρα αστυνομικό, που στοχοποιήται από το κατεστημένο της προοδευτικής τρομοκρατίας. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο έχουν εκτοπιστεί, το σπίτι του, οι οικογένεια του, το σχολείο των παιδιών του , το αυτοκίνητο του.
¨Όπως καταλαβαίνεται ο μάρτυρας την στιγμή που δεν προστατεύεται από το Κράτος και με ένα πλήθος από έξω να ουρλιάζει
Μπάτσοι , Γουρούνια , Δολοφόνοι.
Σκέφτεται τα παιδιά του την οικογένεια του και αναιρεί την κατάθεση του. Ποιος τη θέση του δεν θα έκανε το ίδιο!
Όταν έχουν φτάσει στο σημείο οι πρυτάνεις των πανεπιστημίων μας να φοβούνται να καλέσουν τη αστυνομία, τι στιγμή που καταστρέφονται αυτά που τόσο δύσκολα αγοράστηκαν, με χρήματα των φορολογουμένων, γιατί θα χαρακτηριστούν συντηρητικοί, από τις προοδευτικές δυνάμεις .
Όμως η νεολαία μας, που είναι σαν ένα καζάνι που βράζει, αρχίζει σιγά –σιγά να καταλαβαίνει, τα ανθελληνικά παιγνίδια που παίζονται και το καζάνι, σύντομα θα ξεχειλίσει και θα τους κάψει .
“Σε αυτές τις εκλογές εγώ θέλω υποψήφιους Έλληνες στη καταγωγή, Έλληνες στην ανατροφή, Έλληνες στη συνείδηση, Έλληνες στη συμπεριφορά, με υπογράμμιση, Χριστιανοί Ορθόδοξοι”.
Μου αφαιρέσετε το θρήσκευμα δεν θα καταφέρεται όμως να μου αφαιρέσετε, την συνείδηση και τη πίστη μου.
Δεν θα τα καταφέρουν να μας κάνουν να "Αισθανόμαστε ξένοι στον τόπο μας".
* Όλους εμάς μας ενώνει η Ελλάς. *

Υπάρχει ελπίδα, έχουμε λύσεις

Μανώλης Σταματάκης
Αεροπόρος ανωτ. Αξκός
Υποψήφιος Βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.