Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ... ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΟΥ

Η οικογένεια του δολοφονηθέντα Αρχιφύλακα ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ Μιχαήλ του Μιχαήλ, ανακοινώνει ότι την 9-3-2012 ημέρα Παρασκευή και ώρα Ο9.ΟΟ θα διεξαχθεί στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πειραιά επί της οδού Σκουζέ 3-5 και Φίλωνος στην αίθουσα 311, 3ος όροφος, η ποινική δίκη (εκδίκαση έφεσης) με κατηγορούμενο τον Αλβανό λαθρομετανάστη ληστή τραπεζών ΚLAJDI BANI, ο οποίος τον δολοφόνησε την 5-3-2009 στην Νίκαια Πειραιά, και καλεί όλους τους συγγενείς φίλους και συναδέλφους να παραβρεθούν στην διεξαγωγή της δίκης και να συμπαρασταθούν στην οικογένεια.


Υπενθυμίζεται ότι το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά είχε επιβάλλει στο δολοφόνο ποινή ισοβίου καθείρξεως για την ανθρωποκτονία και συνολική ποινή φυλάκισης δεκαοκτώ (18) ετών για τα αδικήματα της ληστείας, παράνομης οπλοκατοχής, οπλοφορίας και οπλοχρησίας. Συγκέντρωση έξω από το χώρο των Δικαστηρίων την 08.30 ώρα της 9-3-2012.

stoxos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.